Beslutning om en hårtransplantation eller enhver kosmetisk kirurgi, kan hurtigt blive en overvældende oplevelse. Der er mange spørgsmål opstår:

  1. Hvilken klinik / kirurg skal jeg vælge?
  2. Er klinikken er den hyppigst reklameres for det bedste?
  3. Er de forskellige hårtab fora på internettet uafhængige eller nogle stillinger sponsoreret af klinikker for at markedsføre sig selv?
  4. Er det den person, der guider dig om operationen facto læge eller bare en sælger?
  5. Er der en sælger uden medicinsk erfaring og viden, der vil forklare de medicinske og kirurgiske aspekter af en operation?
  6. Vil klinik sige og gøre noget for at sælge en operation?
  7. Er det virkelig muligt at transplantere 4.000 FUE grafts i otte timer? Hvis ja, kan jeg forvente et naturligt resultat?

Og situationen bliver endnu vanskeligere, når en stor og berømt canadiske klinik med meget aggressiv markedsføring truer patienter med udskiftning af X dollars, hvis patienten fortæller om hans dårlige erfaringer med klinikken. Endelig fik en patient stoppet grundlægger og administrerende kirurg, da han rapporterede sagen til myndighederne. Det viser bare, hvor svært og frustrerende det kan være for en patient, der ønsker reel information. Som en generel regel, anbefaler vi at huske en simpel grundregel:

Hvis noget er for godt til at være sandt – ja, det er nok for godt til at være sandt!

Eksempler på problemer, du kan står over for:

• GARANTERET VÆKST / TILFREDSHED / RESULTATER

Der er ingen medicinsk eller kirurgisk behandling, hvor man kan garantere et resultat. Medicin og kirurgi er ikke en eksakt videnskab. Præcis det samme behandling eller procedure kan give to forskellige resultater på forskellige patienter. Af samme grund har vi mange forskellige typer af medicin mod forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, lungesygdomme, beroligende midler og smertestillende medicin. Og der er mange flere eksempler. Selv den bedste klinik eller det absolut bedste hospital vil have behandlinger og operationer, der ikke går 100% efter planen. Det er simpelthen ikke muligt for en klinik, kirurg eller læge at sikre en særlig behandling resultat. Det kan derfor være rimeligt at spørge, om klinikker, der lover et bestemt resultat af behandlingen liggende. Vi kan reagere simpelthen: JA, de lyver. Og skulle nogle klinikker blive stødt af dette, så vi er naturligvis villige til at mødes i retten og bevise dette.

• En absolut fabelagtig BY transplantater transplanteret i få timer.

I de senere år har der været en tendens, at nogle klinikker har anbefalet 3000-5000 transplantater (6000-10000 hår) transplanteret løbet 6-8 timer. Selvom ikke 100% kan udelukkes at være muligt, men kan forekomme med store omkostninger for patienter i form af en unaturlig, hvor håret er ca. 90 grader for at spare tid for implantation. Desuden skal man huske på, at i de fleste tilfælde, vil patienten ikke har 4000-5000 podninger, der kan fjernes på en hensigtsmæssig måde i en enkelt operation. My Hair Clinic har nu kørt med FUE hårtransplantation i mere ende 10 år, og i disse har vi kun haft en patient, som havde mere end 5.000 podninger til at tage ud en første operation. Hvis du er lovet et stort antal grafts / hår, så vi foreslår, at du får en repræsentant til at kontrollere antallet af grafts / hår. Bemærk venligst, om klinikken giver det samme antal hår over det samlede antal grafts, der er lovet. Podninger og hår er ikke det samme! In My Hair Clinic, alle patient vurdering udført af en læge. Vi har ikke pro sælgere, der arbejder for en kommission.

• misforståelse vedrørende sådanne hårtransplantation

Vi har ofte nødt til at korrigere misforståelser hårtransplantation. Det kan være forbundet med andre klinikker har givet en optimistisk vurdering af de muligheder, har uforbeholdent anbefale en operation i tilfælde, hvor patienten kan være bedst tjent med at afstå fra en opersjon eller hvor klinikken har givet patienten helt urealistiske forventninger til udfaldet. Og i andre tilfælde er komplicerede operationer blevet afvist af klinikker, fordi det kræver en højere grad af ekspertise eller økonomisk ude af stand til at svare for klinikken baseret på en indtjening perspektiv.

In My Hair Clinic gør vi tingene anderledes

Vi er stolte af vores personlige adgang til hver enkelt patient, og vi bruger den nødvendige tid til at diskutere patientens situation og bekymringer. På den måde de kender de fleste patienter afslappet og klar til drift, når vi kommer så langt. Det er normalt en godt forberedt og informeret patient, der tager arbejde med os. Det patienten ikke alene samtykke til en operation, men faktisk give informeret samtykke til at behandle deres hårtab hos My Hair Clinic.

Hvorfor patienterne vende tilbage til My Hair Clinic

Personlig kontakt, neutral information og nem adgang til lægen adskiller os fra de fleste andre klinikker. Vi gør os store bestræbelser på at sikre, at du er komfortabel under operationen at the same time at vi ikke vil gå på kompromis med selve operationen. Du kan læse mere om hvordan man kan designe en hårtransplantation, resultatet ser natural ud.

Hår tæthed og hårtab 

Asiater og afrikanere tendens til at have tykkere og mindre hår, mens hvide mennesker normalt har tyndere og mere hår. Når hårtab begynder så vil enten patienten eller andre kunne se noget synligt hårtab. Når hårtab er nærmer ca. 50% af det oprindeligt densitet, så hårtab mere synlig. Det har to vigtige konsekvenser:

Donor-området vil normalt ikke være synlig fortyndes, selv hvis du tager ud 30% af hårsækkene.
Naturlig tæthed er ikke forpligtet til at opnå en signifikant kosmetisk virkning.
 

FUE hårtransplantation, tæthed og dækning

Naturlige hår tæthed varierer meget, og det er ikke muligt at specificere en vis “naturlig” tæthed. Desuden varierer og afhænger af hår tæthed af området på hovedet. Oftest er 20-40 hår / cm2 i hårgrænsen, højere tæthed i toppen og den højeste tæthed i donor-området bag hovedet. 50-100 follikler / cm2 eller 100-200 hår / cm2 et niveau, at de fleste mennesker vil ligge inden for. Tætheden er generelt højere blandt hvide mennesker, mens den er lavere i afrikanere og asiater. Det visuelle og kosmetiske udseende af volumen og tæthed afhænger meget af diameteren af ​​de enkelte dele af hår, der kan variere mellem 0,06 til 0,15 mm. Generelt asiater tykkere hår end hvide mennesker.

Hvilken tetthet anbefales ved en hårtransplantasjon

I mange tilfeller vil My Hair Clinic anbefale 20-40 grafts/cm2 ved den første operasjon. Den endelige anbefaling vil avhenge av alder, hårtap og hvor langt hårtapsprosessen er nådd, pasientens forventninger og mange andre faktorer. Hvis det ønskes kan man gjenta operasjonen for høyere tetthet.

Igjen, så er alder en viktig faktor: En 25 årig mann med høye viker og begynnende uttynning i månen vil kanskje bli rådet å vente med operasjon eller å lukke vikene delvis uten å transplantere til månen i det hele tatt. På en annen side, så vil vår kirurg kanskje anbefale 6000 hår for en 45-årig mann med samme hårtap og tilstrekkelig med donorhår. Se aldersproblematikken for mer informasjon.

Vi vil gjerne advare i mot “doctors-shopping” for å finne en lege, som er villig til å prøve å re-etablere teenage-håret med høy tetthet. Det kan se ganske greit ut som 22-årig, men hvis pasienten 5-10 år senere går tom for donorhår, så kan det bli et svært unaturlig resultat for resten av livet. Et tett hårfeste som 25-årig kan være fantastisk, men om man så er helt skallet bak hårfestet som 34-åring, da ser det svært unaturlig ut. En hårtransplantasjon med høy tetthet (i en eller flere operasjoner) er en luksus som ikke alle pasienter kan tillate seg, da det både er veldig dyrt, og enda viktigere, forbruker svært mange grafts. Og pasienter kan gå tom for både penger og donorhår.