En hårtransplantation vil ændre dit udseende og det er derfor meget naturligt at mange patienter er lidt nervøse eller utrygge på operationsdagen.  My Hair Clinic er meget opmærksom på dette og vi lægger vægt på at reducere usikkerheden før operationen til et minimum.

Der er mange uklarheder og spørgsmål, som bidrager til usikkerheden. Hvad sker der på operationsdagen? Hvordan foregår selve operationen? Hvad sker der efter operationen og hvor lang tid tager helingen? Hvor lang tid tager det før man kan se vækst?

Hvad enten du tager en konsultation via email, chat eller kommer for en live konsultation, så vil omdrejningspunktet være at give reel information fremfor en salgstale. Af samme grund har vi ikke ansat kommissionsbaserede sælgere.

My Hair Clinic vil hjælpe dig til at få en afklaring på dine spørgsmål, så du rent faktisk er i stand til at give etf informeret samtykke. Dette er en meget vigtig del af forberedelsen før operationen og bidrager til at operationsdagen og perioden efter operationen forløber uden større overraskelser.

Vi har ikke travlt

Når du ankommer til klinikken, så vi sætter vi gerne tid af til en samtale fremfor at starte operationen med det samme. Det giver dig tid til at slappe af og blive komfortabel. Vi vil i fælleskab optegne modtagerområdet og diskutere fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Kirurgen vil naturligvis give sine anbefalinger, men du vil som patient have det sidste ord, da det er dit hår og dit udseende det handler om. 

Efter vi har fastlagt modtager-området, så starter vi på selve operationen. Donor-området bedøves, hvorefter udtagningen af hårene starter. De fleste patienter slapper af eller sover. Udtagningen tager normalt et 2-3 timer.

Derefter bedøves modtagerområdet og kirurgen vil da påbegynde 3D design af modtagerområdet. Designet er det absolut mest kritiske under hele proceduren, da det har betydning for, hvor naturligt slutresultatet bliver. Når assistenterne har placeret graftene, så kontrolleres modtagerområdet endnu en gang for at sikre, at alt ser godt ud.

Før du forlader klinikken gennemgår vi forholdsregler efter operationen, hvilken medicin du kan / skal bruge og hvordan, så du er i stand til at tage vare på hårtransplantationen. Vi anbefaler, at du få nogen til at hente dig efter operationen. Alternativt kan du tage en taxa eller offentlig transport.

Selv om operationen er færdig, så er vi ikke færdige med dig ? Du får lægens mobilnummer og er også velkommen til at kontakte os via e-mail, hvis du ønsker råd og vejledning.

For My Hair Clinic handler det ikke bare om operationen. Det er mindst lige så vigtigt, at du får et godt og trygt forløb efter operationen!