My Hair Clinic var blandt de første fem klinikker i verden, der specialiserede sig i Follicular Unit Extraction FUE) hårtransplantation allerede i 2004. FUE er den mest avancerede og nyeste metode til hårtransplantation som findes. Hår vokser naturligt i grupper, såkaldte follikulære enheder eller Follicular Unit på engelsk. Disse FU indeholder 1-4 hår, og i nogle tilfælde flere hår. Ved FUE hårtransplantation transplanteres en og en follikel fra donor-området. Fordelen er, at man undgår et langt strip, som det ses ved strip-operationer.

Kombineret med de erfarne og højt specialiserede kirurger hos My Hair Clinic betyder det at patienterne kan se frem til:

  • Et naturligt resultat
  • At de undgår at blive syet
  • At de ikke får et lineært ar i baghovedet
  • at de kan vælge at blive opereret af den dansk læge og hårtransplantationskirurg, Dr Mohammad Mazhar Hussain i Islamabad, Oslo eller London – ingen sprogbarrierer, da han er uddannet fra Københavns Universitet

99% af patienter hos My Hair Clinic i Islamabad kommer fra udlandet. Omkring 50% af disse er fra Vesten, mens resten for det meste Indvandrere er, der bor i Vesten. Dette er formentlig den eneste klinik i verden, hvor 99% af patienten kommer rejsende fra udlandet. My Hair Clinic har opereret patienter fra følgende lande: Afghanistan, Australien, Bangladesh, Belgien, Cameroun, Canada, Chile, Columbia, Danmark, Eritrea, Etiopien, England, De Forenede Arabiske Emirater (UAE), Holland, Indien, Irak, Iran, Irland, Italien, Kina , Libanon, Malaysia, Marokko, Nepal, Norge, Pakistan, Palæstina, Qatar, Saudi-Arabien, Somalia, Sri Lanka, Sverige, Tyskland, USA, Usbekistan, Yemen eller flere end 36 lande verden over.

Naturligt resultat

Det mest kritiske ved en hårtransplantation er designet af modtager-området og en nøjagtig 3D orientering af de transplanterede grafts. Det er her kirurgens ekspertise og erfaring vil blive sat på prøve. For at sikre et naturligt resultat bruger My Hair Clinic lateral slit metoden, som giver en meget præcis kontrol over orienteringen af ​​de transplanterede hår og giver mulighed for at kontrollere dybden af ​​hvert snit. Dette er helt afgørende for en naturlig retning for det transplanterede hår og for at undgå pitting i modtager-området. Desuden er det vigtigt, at fordelingen af ​​graftene i modtager-området sker med forståelse for patientens overordnede mål og forventninger. For eksempel bruger vi enkelt hår i hårgrænsen og fler-hårs grafts længere tilbage. Afhængigt af hvad målet er, kan den multiple fler-hårsgrafts også anvendes direkte bag hårgrænsen og / eller i området mellem tindingerne, som betegnes central forelock på engelsk.

Reparation af tidligere strip operation

Mange patienter kommer til My Hair Clinic for reparation af en hårtransplantation udført på en anden klinik. Disse patienter har mistet en masse tilliden til læger og kirurger, og det vil tage nogen tid at forklare forskellen mellem en højt specialiseret, etisk og professionel klinik og en professionel salgs orienteret klinik, hvor produktionen er vigtigst. Hos My Hair Clinic er det den lægefaglige ekspertise, som er i førersædet og marketingsafdelingen er underlagt lægelige krav. My Hair Clinic kan ofte forbedre tidligere operationer ved en kombination af kamouflage af de gamle grafts med nye hår samt fjernelse af hår, der har en unaturlig retning.

Transplantation af kropshår, Body Hair Transplant (BHT), hos My Hair Clinic

Eftersom graftene fjernes en efter en, så kan praktisk taget hele kroppen bruges som donor-område. Dette er særligt vigtigt for for patienter, der har begrænset donor-hår på siderne af hovedet eller baghovedet. FUE er den eneste metoder, som giver mulighed for at bruge kropshår for transplantation. Ingen anden hårtransplantationsteknik muliggør dette.

My Hair Clinic har udført transplantation af kropshår siden 2005 og var en af pioneerne når det gælder transplantation af kropshår.

Ulemper ved FUE

Den primære ulempe ved FUE er, at det kræver meget mere lægetid og prisen bliver dermed dyrere end strip-metoden. På den anden side, er der mange patienter, der er utilfredse med strip-arret efter en strip-operation og at strip-kirurger ikke er særligt meget til stede ved strip-operation.

Hos My Hair Clinice kan du få en kvalitets FUE hårtransplantation. Hvis økonomien er stram så kan du få den samme høje standard i islamabad, hvor prisen er meget mindre end i Oslo og London.

Så behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten og budgettet rækker meget længere. Naturligvis kan du vælge at blive behandlet af Dr Hussain, som er uddannet fra Københanvs Universitet og som taler flydende dansk.